Jakokaapit ja jalustat

Standardin SFS 2533 mukaiset ulkojakokaapit

Jakokaappien ominaisuudet

Jakokaapit täyttävät jakokaappeja koskevan voimassa olevan uuden standardin SFS 2533 vaatimukset kaappien yhteenkytkentäpisteiden sijaintia lukuun ottamatta. Yhteenkytkentä on mahdollista kaikkien vakiintuneiden ulkojakokaappimallien kanssa. Yhteenkytkentäpisteet voidaan niin halutessa muuttaa standardia vastaavaksi. Muutoksella ei ole vaikutusta jakokaappien hintoihin.

Kaapeissa on lukonsuojus ja telki lukolle, tuuletusjärjestelmä sekä tippuvesisuoja. Kaappitilauksen yhteydessä tilatut lukot ja asennuslevyt asennetaan kaappeihin valmiiksi. Asennuslevyjen reiät voidaan määritellä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jakokaappien materiaalivaihtoehtoina ovat kuumasinkitty teräs maalattuna tai stucco alumiini AL 99,5. Perushintaan on saatavissa RAL normaalivärit.

Jalustojen ominaisuudet

Kaappien jalat ovat standardin SFS 2534 mukaisia. Suurin erovaisuus uuteen standardiin on korkeussäädön puuttuminen. Säädettävyyden lisäys standardin SFS 2533 mukaisesti on saatavissa lisähintaan.

Jalustojen materiaalina ovat kuumasinkitty levy ilman maalausta tai maalattuna. Perushintaan on saatavissa RAL normaalivärit.

JK-kaapit

JK- kaappien leveydet ovat 250 mm, 400 mm, 600 mm, 850 mm ja 1050 mm, materiaalina stucco alumiini tai kuumasinkitty teräs.

Mallistossa on Elisan hyväksymät erikoismallit.

Kaikkien kaappien materiaalivaihtoehtoina:  kuumasinkitty teräs maalattuna tai maalaamattomana sekä stucco alumiini.

Yleisimmät värivaihtoehdot ovat vihreä ja harmaa, mutta kaikki RAL värisävyt ovat mahdollisia.